SKREDDERSYDD RETREAT

NYKSUND RETREAT AS (Nyksund Kurs & Retreatgård og Nyksund ART Gallery) kan tilby skreddersydde retreater med overnatting for inntil 18 personer, konferanselokaler, guidede turer i Nyksund, galleribesøk, poetiske bildespill, foredrag, m.m. – alt etter ønske, enten du kommer alene eller i gruppe sammen med venner, arbeidskolleger, styremedlemmer, eller andre du setter pris på være sammen med!

Vertskap for oppholdet er ekteparet MARIE ELISABETH MJAALAND (filosof, prest og daglig leder for Nyksund Retreat AS og Nyksund ART Gallery) og SVEIN ERIK TØIEN (sivilarkitekt og fotograf).

Ekteparet har bodd i det gamle fiskeværet i nærmere 10 år, og har aktivt deltatt i stedsutviklingen av «det nye Nyksund» i retning mot en spennende og innholdsrik kunst – og kulturarena.

Sammen driver Marie og Svein Erik kunstgalleriet Nyksund ART Gallery for profesjonelle utøvere, i tillegg til at Svein Erik har sin egen arkitekt- og fotografvirksomhet, kalt NYKSUNDARK, i tilslutning til dette. Begge har omfattende kunnskaper innenfor sine områder, og deler gjerne med seg av sine erfaringer.

Du kan lese mer om vertskapet her

Sammen har de med varme, kjærlighet og følsomhet  restaurert Nyksunds eldste bolighus fra 1881 (12 senger, kalt Retreatgården) og «Det gamle Bakeriet» (6 senger, kalt Gallerileiligheten) vis a vis  – et steinkast fra havnemoloen, og med storhavet som nærmeste nabo!

Mer info om boligene finner du her

Ta gjerne kontakt for en prat og idéutveksling om retreatinnhold!

Telefon: + 47 99 38 12 77

Epost: post@nyksundretreat.com

I Nyksund skifter vær og vind og lysforhold kontinuerlig, og ingen dag er lik en annen.

Hjertelig velkommen til spennende og inspirerende dager i havgapet!

 

 

 

Velkommen til NYKSUND KURS & RETREATGÅRD- en vidunderlig liten edelsten ved havet!