SKREDDERSYDD RETREAT

Nyksund Kurs & Retreatgård / NYKSUND RETREAT AS kan tilby skreddersydde retreater med overnatting for inntil 18 personer, konferanselokaler, guidede turer i Nyksund, galleribesøk, poetiske bildespill, foredrag, m.m. – alt etter ditt ønske, enten du kommer alene eller i gruppe sammen med venner, arbeidskolleger, styremedlemmer, eller andre du setter pris på være sammen med.

Og Nyksund har mye å by på – enten det gjelder kunst- og kulturopplevelser, turer på havet, eller langs den populære vandringsstien «Dronningruta» mellom Nyksund og Stø.

I tillegg er luften ren, naturen storslått, og ingen dag er lik en annen. Vær og vind og lysforhold skifter kontinuerlig, og det gjør det spennende for både besøkende og fastboende!

Vertskap for oppholdet er ekteparet MARIE ELISABETH MJAALAND (filosof, prest og daglig leder for Nyksund Retreat AS og Nyksund ART Gallery) og SVEIN ERIK TØIEN (sivilarkitekt og fotograf).

De har bodd i det gamle fiskeværet siden 2012, og har restaurert «Det gamle Bakeriet» og Nyksund eldste bolighus (fra 1881, nå kalt «Retreatgården») med kjærlighet og omtanke slik at andre også skal ha mulighet å oppleve de inspirerende og rogivende omgivelsene i havgapet.

Ved siden av retreatvirksomheten driver Marie Nyksund ART Gallery for profesjonelle utøvende kunstnere, og Svein Erik arkitekt- og fotografvirksomheten NyksundARK. Sammen har de mye kunnskap og erfaring – og som de gjerne deler med andre!

Du kan lese mer om vertskapet her

Ta gjerne kontakt for en prat og idéutveksling om retreatinnhold!

Telefon: + 47 99 38 12 77

Epost: post@nyksundretreat.com

Hjertelig velkommen!

 

 

Velkommen til NYKSUND KURS & RETREATGÅRD- en vidunderlig liten edelsten ved havet!