NYKSUND GUIDING – KUNST, ARKITEKTUR, HISTORIE

Setter du pris på meningsfulle opplevelser og personlige møter der du også får noe av historien bak det du ser og opplever – ja, da er disse guidingturene i mindre grupper med to av Nyksund innbyggere perfekt for deg!

Ekteparet Marie Elisabeth Mjaaland (filosof, prest og daglig leder for Nyksund ART Gallery og Nyksund Retreat AS) og Svein Erik Tøien (sivilarkitekt og fotograf), bosatt i Nyksund siden 2012, har vært med å bygge opp «det nye Nyksund» og gi det gamle fiskeværet et nytt innhold.

De  vil gjerne dele med seg  av sine erfaringer, og ta deg med på en rundvandring i Nyksund hvor de forteller om så vel stedets historie og arkitektur, som de senere årenes arbeid med å utvikle Nyksund i retning mot en attraktiv kunst- og kulturarena slik at stedet kan fortsette å tiltrekke seg kreative sjeler og besøkende fra hele verden.

Omvisningen gir rom for refleksjoner og den gode samtale, og tar vanligvis ca. 2 timer – litt avhengig av vær og vind og engasjerte deltakere. Guidingen avsluttes i Nyksund ART Gallery i «Det gamle bakeriet», med bl.a. visning av de poetiske kunstvideoene «Creative Nyksund» og «Winter Light over Nyksund» ved fotograf Svein Erik Tøien.

Språk: Norsk, svensk eller engelsk.

Pris: NOK 350 per person. Maks NOK 2.000 per gruppe.

Minimum 4 deltakere.

Ved større grupper/spesielle ønsker – ta kontakt for pristilbud!

For booking:

Mobil+ 47 99 38 12 77 

Epost: post@nyksundretreat.com

Du har også mulighet å se flere poetiske bildespill:

Velkommen til NYKSUND KURS & RETREATGÅRD- en vidunderlig liten edelsten ved havet!