INDIVIDUELL RETREAT

Nyksund Kurs & Retreatgård ligger i det gamle fiskeværet Nyksund, ytterst i havgapet i Vesterålen. Her er naturen storslått og mektig, energien sterk, og den historiske sus til å ta og føle på.  Nyksund er også utgangspunktet for den populære vandrestien «Dronningruta».

Retreat betyr «å trekke seg tilbake» – og individuell retreat passer for deg som ønsker å trekke deg tilbake til et rolig sted i en kortere eller lenger periode.

Kanskje kjenner du på en lengsel etter bare å være – å kunne senke skuldrene, gi slipp på hverdagens krav og bekymringer, vandre, fotografere, kjenne på naturkreftene…? Eller kanskje har du en problemstilling eller et prosjekt du ønsker å fordype deg i…? Uansett ønske eller grunn, så vil en retreat i havgapet gi næring til både kropp og sjel! 🙂

Du har ditt eget rom i «Retreatgården» (maks 5 gjester) eller vis a vis i «Gallerileiligheten» (maks 3 gjester). Alle rommene har gode senger og laptopbord/arbeidsbord.

Andre fasiliteter – som f.eks. moderne kjøkken, bad m/dusj og vaskemaskin, oppholdsrom, og terrasser vendt mot storhavet – deler du med øvrige retreatgjester. Mer info om boligene finner du her   

De sørger selv for dine måltider og det du måtte trenge, og det forutsettes at du gjennom hele oppholdet respekterer andre gjesters behov for ro og fordypning.

Normal ankomstdag er mandag og torsdag, men andre dager kan også avtales.

Minimum 3 netter.

Vertinne for oppholdet er Marie Elisabeth Mjaaland. Hun er gründer og daglig leder for Nyksund Kurs & Retreatgård og Nyksund ART Gallery, og er utdannet filosof, prest og siviløkonom. Marie har dyp kjennskap til dialogfilosofi, kristen mystikk,  moderne spiritualitet og den tid vi lever i, og brenner for å forløse og synliggjøre «The Divine Feminine» – det guddommelige feminine, «Sophia» – i og mellom mennesker,  slik at vi alle kan få en bedre verden å leve i.

Du kan lese mer om Marie her. Og har du lyst å ta del i noe av det Marie har skrevet, så har du mulighet å se nærmere under fanen «Artikler/Foredrag».

Marie tar gjerne imot  til personlig samtale og spirituell veiledning – både i form av én-til-én samtale under retreaten, og pr telefon før og/eller etter oppholdet. Kostnader for slike samtaler komme i tillegg til det ordinære oppholdet.

PRISER

1/10-30/4

Pris pr person, minimum 3 netter: NOK 850,- pr natt

Hel uke pr person: NOK 4.550,-  ( Ekstra natt: NOK 650,-)

1/5-30/9

Pris pr person, minimum 3 netter: NOK 950,- pr natt

Hel uke pr person: NOK 5.600,- (Ekstra natt: NOK 800,-)

I prisen inngår overnatting i enkeltrom m/sengetøy  og håndklær, en introduksjonssamtale ankomstdagen og en avrundingsssamtale ved slutten av oppholdet, samt sluttrengjøring. Alle priser er inkl. mva.

For lenger opphold/gruppebestilling , vennligst ta kontakt for pristilbud! 🙂

PÅMELDING

Send en epost med noen linjer om deg selv, og hva som er hovedformålet med ditt opphold. Angi også ønsket tidsrom, og om du har spesielle behov eller det er noe annet vi bør vite.

Epost:  post@nyksundretreat.com

Mobil/sms:  + 47 99 38 12 77

Info om beliggenhet, transport o.l. finner du her

Hjertelig velkommen!

 

Her følger noen bilder fra Retreatgården…

 

…og her noen bilder fra Gallerileiligheten…

2016-06-08-22-12-8031-K5II-HDR-7

 

 

 

 

Velkommen til NYKSUND KURS & RETREATGÅRD- en vidunderlig liten edelsten ved havet!