INDIVIDUELL RETREAT / OPPHOLD

RETREAT betyr «å trekke seg tilbake». Det passer til deg som søker ro, fordypning, inspirasjon og rekreasjon utenom det vanlige i naturskjønne og spektakulære omgivelser.

I det gamle fiskeværet Nyksund – ytterst i havgapet i Vesterålen – er naturen storslått og mektig, energien sterk, og den historiske sus til å ta og føle på. Her kan du senke skuldrene, utforske fjell og fjære, vandre «Dronningruta» – eller kanskje bare nyte utsikten over storhavet fra en av terrassene?

Du har ditt eget rom i Retreatgården eller vis a vis i Gallerileiligheten», sørger selv for dine måltider og det du måtte trenge, samtidig som du deler øvrige fasiliteter med andre retreatgjester som også kjenner på et  behov for å lade batteriene i ro og stillhet.

Begge boligene har de siste årene gjennomgått omfattende rehabilitering, og innholder bl.a. moderne kjøkken, bad m/vaskemaskin, oppholdsrom, peis, og terrasser vendt mot storhavet. Mer info om boligene finner du her

Vertinne for oppholdet er Marie Elisabeth Mjaaland – filosof, prest, siviløkonom, daglig leder og gründer av NYKSUND KURS & RETREATGÅRD og Nyksund ART Gallery. Marie har dyp kjennskap til så vel kristen mystikk som moderne spiritualiet, og de prosesser og utfordringen den enkelte og menneskeheten står overfor i dag.

Det er mulig å avtale individuell samtale/spirituell veiledning med Marie, og hun skreddersyr gjerne et personlig opplegg for deg. Du kan lese noe av det Marie har skrevet her

2014-07-10-00-05-3872-K5II-1Midnattssolen kan du se i Nyksund fra 20. mai til 20. juli… 🙂

PRIS

NOK 950,- inkl. mva pr natt. Minimum 3 netter. 

I prisen inngår overnatting i enkeltrom m/sengetøy  og håndklær, introduksjonssamtale m/kveldste ankomstdagen, samt sluttrengjøring.

For lenger opphold/gruppebestilling , vennligst ta kontakt for pristilbud! 🙂

PÅMELDING

Send en epost med noen linjer og deg selv og hva de ønsker med oppholdet – samt ønsket tidsrom.

Epost:  post@nyksundretreat.com

Mobil/sms:  + 47 99 38 12 77

Info om beliggenhet, transport o.l. finner du her

Hjertelig velkommen!

Vestervika i Nyksund – med hovedbygningen til Nyksund Kurs & Retreatgård midt i bilden (hvitt hus m/skiftertak og flere arker), og Gallerileiligheten i det blå huset til venstre…

Her følger noen bilder fra Retreatgården…

Stue 2 med konferansebord og peisKjøkken

Hall og soverom i 2. etasje
Hall og soverom i 2. etasje

…og noen bilder fra Gallerileiligheten…

2016-06-08-22-12-8031-K5II-HDR-72016-06-08-21-57-8011-K5II-HDR-120160608_215216

 

 

 

Velkommen til NYKSUND KURS & RETREATGÅRD- en vidunderlig liten edelsten ved havet!