17.-20. august 2017 3-dagers individuell retreat i «Magiske Nyksund»

Individuell retreat passer for deg som lengter etter ro, stillhet og tid for deg selv – men som samtidig ikke ønsker å isolere deg fra verden.

I Nyksund – «byen i havet» – ytterst i havgapet i Vesterålen, yrer det av liv midt på sommeren. Mange vil oppleve det gamle fiskeværet, kjenne historiens sus i og mellom de gamle bygningene, ta del i kunst- og kulturtilbudet, og kanskje også vandre «Dronningruta».

Men selv med mange besøkende er det lett å senke skuldrene. Naturen er mektig og storslått, energien ren og sterk, og det er lett å bli smittet av «Nyksund-tid» – av bare Å VÆRE, i nuet.

Du har ditt eget rom, sørger selv for dine måltider og det du måtte trenge, samtidig som du deler øvrige fasiliteter med andre retreatgjester som har det samme behovet for ro og stillhet som deg.

Du ankommer torsdag ettermiddag/kveld og blir frem til søndag formiddag, hvis ikke annet er avtalt.

Vertinne for oppholdet er Marie Elisabeth Mjaaland. Hun har bodd 5 år i Nyksund, er prest og filosof, og er daglig leder og gründer av Nyksund Kurs & Retreatgård.

Du, Marie og eventuelt andre retreatgjester, møtes den første kvelden for en uformell prat over en kopp te – og kanskje også senere under oppholdet. Marie har dyp kjennskap til menneskelige prosesser og den tid vi lever i, og deler gjerne med seg av egne erfaringer.

Du kan lese mer om Marie her og noe av det hun har skrevet her

Pris: kr 2.700,-

Prisen inkluderer 3 netter i enkeltrom m/sengetøy og håndklær, introduksjonssamtale m/kveldste ankomstdagen, samt sluttrengjøring.

Påmelding skjer pr mail til – post@nyksundretreat.com

Mobil:  + 47 99 38 12 77

Hjertelig velkommen!

Oppholdsrommene

Hall og soverom i 2. etasje

 

Velkommen til NYKSUND KURS & RETREATGÅRD- en vidunderlig liten edelsten ved havet!